lördag 28 januari 2012

Fynd och kvällspromenad.

Det blev en liten sväng till Hallunda loppis. Mycket folk, mycket saker, mycket trängsel – fast ganska kul ändå! Ett enda litet fynd blev det. Denna bruna vattenkanna, "Plasto" Made in Finland, 10 kronor!Efter loppisen åkte vi tillbaka till stan, tog en sväng till Gärdet och sedan Åhléns City. Därifrån promenerade vi hem. Vi tog en omväg och gick via Odenplan och S:t Eriksplan. En fin promenad!

Vasaparken

Det blev en sväng till Cajsa Varg för att köpa lite goda ostar till ikväll.

S:t Eriksbron (Karlbergskanalen och Kungsholms strand)

Vårt älskade Kungsholmen!

6 kommentarer:

 1. Läcker kanna, aldrig sett tidigare och Tack för tipset, har inte besökt Hallunda någon gång verkar vara värt ett besök. Trevlig afton!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag fastnade för den direkt! :) Det var första gången jag besökte Hallunda loppis och tyvärr verkar den bara gå av stapeln en gång per år. Trevlig söndag! :)

   Radera
 2. Jag var också där och höll på att smälla av bland allt folk. Puh! Cool vattenkanna till bra pris

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du också var där! :) Ja, himla mycket folk och trängseln, framför allt i den smala gången, var helt galen! Kul att man ändå hittade nåt! :)

   Radera
 3. Mycket snygg kanna å bara för en 10:a! tror att jag kan ha hur många kannor som helst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var ett bra fynd! :) Samma här! Nu har jag tre gamla fina som får byta av varann då och då. Ser fram emot att flytta till en större bostad så man kanske kan ha flera framme samtidigt! :)

   Radera