torsdag 2 februari 2012

Dagens fynd från Myrorna.

Nu har jag gjort veckans första fynd på "min" Myrorna. Kikade faktiskt in både måndag, tisdag och onsdag men då fanns inget som tilltalade mig. Idag var jag där en sväng efter lunch och då hittade jag lite:

En grön glasskål från Vereco, 5 kronor.

En kaffeburk "Bella", Erik Kold, 30 kronor.

Jag har en likadan kaffeburk sedan tidigare men är i behov av burkar till mjöl, socker och andra torrvaror. Tänkte att man kanske kan sätta en etikett över dekoren. Bara den inte skadas förstås. Måste klura på det. Tyckte att 30 kronor var ett alldeles för bra pris för att inte köpa den... :)

Väl hemma kom jag på att nya glasskålen passar himla fint bredvid ljuslyktan jag fick häromdan. De får stå framme tillsammans ett tag, tror jag.

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig skål. 30 kronor för kaffeburken var ju en helt annan prisbild än de 80 kronor som Stadsmissionen på samma holme ville ha för kakburken jag såg nyligen

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är den fin! Älskar den gröna färgen! :)

    Jag vet inte riktigt hur det ser ut överlag, men här på Kungsholmen är det ganska stor prisskillnad mellan Myrorna och Stadsmissionen. Stadsmissionen har ett stort och kul utbud, men de som arbetar där har lite för bra koll på prissättning. De har vett att ta betalt för allt det fina... :) Myrorna, åtminstone "min" butik på Fleminggatan, är lite mer ojämna i sin prissättning. De har en vit Reffla-vas för 120 kr och ett vitt Hennix-fat för 160 kr som båda har stått där och dammat i flera månader. Samtidigt hittar jag regelbundet fina föremål just där för nästan ingenting alls! Är glad att jag bor toknära just Myrorna.... :)

    SvaraRadera